Wil jij je inzetten voor het ontwikkelen van jeugdvolleybal en de jeugd voor te bereiden op de overstap naar de senioren? Dan is volleybalverenging VVH in Harderwijk op zoek naar jou. 

Waarom een Coördinator Jeugd? 
VVH wil de instroom van jeugdleden en de aanwezige jeugdleden binnen de vereniging goed begeleiden, of ze nu doorstromen naar topsport of breedtesport. Een kwalitatief sterke en goed bezette staf is hiervoor van groot belang. En daarvoor hebben we jou nodig!

Jouw functie 
Om ons speerpunt te realiseren, hebben we jouw inzet nodig om te zorgen dat:

  • De instroom van nieuwe CMV-jeugdleden constant en goed georganiseerd is, en de ontwikkeling van de huidige jeugdleden optimaal verloopt.
  • De jeugdtrainers goed ondersteund worden en hun werk effectief kunnen uitvoeren.
  • Je deel uitmaakt van onze technische commissie.

Wat ga je precies doen? 
Je gaat aan de slag met diverse thema’s. Jouw takenpakket omdat onder andere:

  • Het waarborgen van voldoende jeugdtrainers.
  • Het coördineren en afstemmen van trainingen.
  • Het begeleiden van jeugd naar zowel topsport als breedtesport.

Daarnaast verwachten we dat je wekelijks op dinsdag vanaf 17.00 uur beschikbaar bent.

Je wordt onderdeel van het Nevobo Set-up Professional netwerk! 
In deze nieuwe rol maak je deel uit van het Nevobo Set-up Programma. Dit programma stelt verenigingen in staat om taken uit te laten voeren door een betaalde kracht, ofwel een professional, waar de vereniging zelf niet aan toekomt vanwege gebrek aan tijd, kennis of ervaring. Als professional ben jij de sleutelfiguur die het voortbestaan van sportclubs in de huidige maatschappij mogelijk maakt. Jouw rol binnen de club is gericht op het ondersteunen en begeleiden van het vrijwillige kader. 

Elke Set-up Club werkt samen met minimaal drie andere verenigingen en hierin speel jij een belangrijke rol. Daarnaast maak je deel uit van een uitgebreid netwerk met andere Set-up Club Professionals in Nederland. Twee keer per jaar wordt er een intervisie georganiseerd binnen dit netwerk.  

Benieuwd naar het professionele netwerk waar je deel van uitmaakt als je bij Set-up Club VVH aan de slag gaat? Bekijk het Google Maps kaartje op deze pagina om te ontdekken bij welke clubs professionals actief zijn en op welke specifieke thema’s zij zich richten.

 Wat breng jij mee? 

  • Passie voor sport en specifiek voor volleybal. 
  • Je hebt kennis van en ervaring met het ontwikkelen van volleybaltalent.  
  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, met minimaal 5 jaar ervaring als volleybaltrainer of in een vergelijkbare functie.  
  • Je bent gedreven, toegankelijk en op samenwerking gericht. 

Over ons 
Wij zijn een volleybalvereniging die, ongeacht je achtergrond, religie of geaardheid, een veilige omgeving wil bieden om te kunnen volleybalballen op het niveau dat bij jou past.   

 Wij bieden 

  • Een kans om een bijdrage te leveren aan het vergroten en verder ontwikkelen van de volleybalsport op lokaal en regionaal niveau.  
  • Een kans om onderdeel te worden van het Set-up Professional Netwerk in Nederland, waar je kunt sparren en samenwerken met andere professionals bij Set-up Clubs. 
  • Een contract voor 10 maanden, voor minimaal 8 uur per week (met de mogelijkheid tot verlenging van je contract) tegen een passende vergoeding 2500 euro (o.b.v. 37 uur per week) 
  • Aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en samen met je leidinggevende reflecteer je regelmatig op je eigen ontwikkelingen.  
  • Volledige vergoeding van openbaar vervoer en/of reiskosten op basis van daadwerkelijk gereden kilometers en/of een thuiswerkvergoeding. 

Heb je interesse? 
Mail dan je CV en motivatie voor naar VVH] ter attentie van secretaris@vvharderwijk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esmee Nieuwenhuizen (06-12976804).